Vásárlási feltételek

Érvényes 2024. július 1-től.

Árak

A feltüntetett árak 1 palackra vonatkoznak és az ÁFÁ-t tartalmazzák (kivétel a borcsomagok esetében, amit külön jelzünk).

Házhoz szállítási díjak (az ÁFÁ-t tartalmazza):

Budapesten 2.000 Ft
Magyarország területén 3.400 Ft

Ingyenes házhoz szállítás:

Magyarország területén 20.000 Ft feletti vásárlás esetén.


Megrendelés menete

Megrendeléshez előzetes regisztráció nem szükséges. A kiválasztott termékeket a kívánt mennyiség megadásával tudja a kosarába helyezni. A rendelés befejeztével a „kosár megtekintése” ikonra kattintva tud továbblépni, ahol ellenőrizheti rendelését és amennyiben úgy gondolja, módosíthatja azt. Módosítás esetén a „kosár frissítése” ikonra kattintva tudja a kívánt változtatásokat rögzíteni. Az oldalon megjelenik a rendelés összesítése és a felmerülő szállítási költség. Itt tudja kiválasztani, amennyiben rendelését személyesen kívánja átvenni. A „folytatás a pénztárhoz” ikonra kattintva tud továbblépni. A megjelenő oldalon kérjük, töltse ki a *-al jelzett mezőket és válasszon fizetési módot. Rendelését átvételkor készpénzben vagy előre közvetlen banki átutalással tudja kifizetni. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatokat, majd jelölje meg a feltételek elfogadását és kattintson a “rendelés” ikonra.
Rendelésével kapcsolatos információkat automatikusan visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván. Banki átutalás esetén kérjük a rendelésszámot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.
Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

Korlátozások
Termékeink alkoholtartalmúak és csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

A megrendelés módosítása és lemondása
Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben kérjük, hívja a 06 30 474 0020 telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@transylwine.hu címre. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot szíveskedjen megadni.

Szállítási időpont
A rendelés kiszállítását megelőzően felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és a szállítást előre egyeztetett időpontban végezzük. Amennyiben a megadott elérhetőségeken nem sikerül a kapcsolatot felvennünk, a megrendelést semmisnek tekintjük és amennyiben a vételár már átutalásra került, azt a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk.

Reklamáció, elállás
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit küldje az info@transylwine.hu e-mailre vagy hívja a 06 30 474 0020 telefonszámot és legkésőbb 15 napon belül érdemi választ adunk.
A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Felügyeleti szerv: Budapest, VI. kerület, Önkormányzata Jegyzője
Budapesti Békéltető Testület (1012 Budapest, Krisztina krt. 99.)

Fizetési feltételek

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg.

A termékeket utánvétellel, házhozszállításkor készpénzben, illetve bankkártyával is rendezheti.  Az utánvétel díja: 290 Ft.

Ezen kívül a megrendelt tételeket banki átutalással is ki tudja egyenlíteni. Banki átutalás esetén a fizetendő összeget a Transylwine Kft. 10918001-00000063-24700002 számú bankszámlájára kérjük átutalni. A rendelés értékét akkor tekintjük kifizetettnek, ha a megrendelt termékek átvételét megelőző munkanapon a fizetendő összeg megérkezik a bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani/átadni Önnek a megrendelt termékeket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

BorKell Hűségprogram

Hűségpontok gyűjtése

A hűségpontok gyűjtése regisztráció után lehetséges. Regisztrált vásárlóinknak, minden a webshopunkban elköltött 100 Ft után 6 Ft-ot írunk jóvá hűségszámláján. Egyedüli kivételt az akciós termékek képeznek, amelyek után nem jár hűségpont.

Hűségpontok beváltása
Az összegyűjtött pontokat a következő vásárlások során lehet beváltani. Kizárólag hűségpontokból nem állhat egy rendelés, a hűségpontokat a rendelés 50%-áig lehet felhasználni. A bónuszpontokat a fizetésnél lehet érvényesíteni. A hűségpontok a vásárlástól számítva egy évig érvényesek.

Egyéb feltételek
A Vásárlási Feltételek a Transylwine Kft. és Ön között, a megrendelés által létrejövő szerződés általános feltételeit tartalmazza.

A szolgáltató a Transylwine Kft.

Transylwine Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1063 Budapest, Kmety György utca 15. 3. emelet 1.
Adószám: 11747154-2-42
Bankszámlaszám: 10918001-00000063-24700002
E-mail: info@transylwine.hu
Telefon: +36 30 474 0020
Cégbejegyzés: Cg. 01-09-994533, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága